Tippsa en vän

Dansani Dusch

Med ett helt nytt Dansani Dusch program presenterar Dansani nu ett brett sortiment av duschlösningar i alla prisklasser. Dansani har designat en ny serie av duschkabiner och väggar från grunden och ut från en designfilosofi om att göra det hela lite mera okomplicerat.

Bredden i det nya duschprogram går från den helt nya AIR serien med detaljer utöver det vanliga till den nya UNIQ serien med materialer av hög kvalitet och funktionell design där man har tagit bort allt onödigt. Eller BASE serien med grundläggande god design och enkla lösningar, som gör det lätt att välja den rätta lösningen.

Gemensamt för alla Dansani duschlösningar är den enkla design, den goda kvalitet och den lätta monteringen samt rengöring. Alla Dansani Dusch serierna är som standard utrustat med tålig och miljövänlig EasyCare-behandling, som säkrar enkel rengöring, samt en vacker och klar glasyta - även efter 30.000 avtorkningar.

DANSANI AIR - High-end elegance
Den exklusiva AIR serie har detaljer utöver det vanliga och ett 100 % viktlöst utryck. Diskreta och vackert formade gångjärn i krom och massiv mässing håller glaset fast i ett svävande och minimalistisk design, som ger massor av inredningsmöjligheter i alla badrum - oavsett stil och storlek. Stora glasytor i 8 mm härdat säkerhetsglas och enkel men robusta beslag skapar en lätt svävande och lyxig duschvägg. Det är verkligen fokuserat på detaljerna.
 Dansani Brus, Air
Kvalitet in i minsta detalj och exklusiva gångjärn
AIR seriens flush on inside-gängjärn i massiv förkromad mässing svävar omärkligt utan på glaset och ger en helt slät glasyta invändigt. Exklusiv look, som är lätt att sköta.
 Dansani Brus, Air
 Dansani Brus, UniqDANSANI UNIQ - Funktionell kvalitet
UNIQ är material av hög kvalitet och funktionellt design där man har tagit bort allt onödigt utan att förlora styrka eller stabilitet. Resultatet är ett mycket lätt och elegant design utryck. Egenskaper som 6 mm härdat glas, smala profiler och genomtänkt design möter de flestas behov för en vacker och funktionell duschavskärrmning.
DANSANI BASE - Grundläggende god kvalitet
Grundläggande god kvalitet möter gedigen funktionalitet. Klassiska och gedigna duschlösningar med många snygga detaljer. BASE är önskemålet om att skapa grundläggande god design. Enkel i alla viktiga aspekter: enkel design, enkel att montera, enkel att rengöra och enkel att sköta.
 Dansani Brus, Base