Product added to basket

  • Dansani SE Logo
Mer infoarrow_downward
  • Alla skarvar är utförda i hantverkskvalitet med diskreta och nästan osynliga övergångar.
  • Dansk design
  • Enastående kvalitetsmaterial i handplockat fanér och exklusiv lack
  • Möjlighet för tillval av handtag eller push-push-open funktion
  • Skapa stämning och få optimalt "arbetsljus" med belysning till skåp och lådor
  • Avfasade skåpsskarvar och fronter med facettkanter ger ett svävande lätt uttryck
  • Välj skräddarsydda tillbehör för optimal organisering av småsaker
  • 5 års garanti mot fabrikationsfel

FRONTER
15 mm fanerad MDF-platta med massiva träkantlister och behandlad med fuktbeständigt 2-komponentslack som ger en robust yta som är lätt att rengöra. Vit högblank, vit matt och specialfärger är lackerat med fuktbeständigt, tvåkomponentslack. Handtag eller push-open kan väljas till.
LÅDOR
Lådorna har vita, exklusiva metallsidor som går att dra ut helt, har självindragning och dämpning, vilket gör att lådorna stängs mjukt och ljudlöst. Lådorna är justerbara i tre riktningar och levereras med vit, halksäker gummimatta. Lådor med hål för rörledningar har en avdelare integrerad och ett lock medföljer. Lösa avdelare inkl. lock i matt vit kan även väljas till för optimal layout. Push-open funktionen kan väljas till i prislistan.
TVÄTTSTÄLLSKÅP
15 mm fanerad MDF-platta med massiva träkantlister och fuktbeständig 2-komponentslack som ger en robust yta som är lätt att rengöra. Vit högblank, vit matt och specialfärger är vit behandlad med fuktbeständigt, tvåkomponentslack. Skåpen monteras på snickarvis med spont och fjäder och levereras färdigmonterade inklusive baksida och 3-vägs justerbara fästen för att upphängning på väggen.
Samtliga tvättställsskåp monteras med spont och fjäder och är som standard utan överskåp samt levereras med en utskärning i bakstycket för att säkerställa utrymme för standard vattenlås och installationer. Tvättställsskåp med en låda levereras som standard med utskärning. 40 cm högt tvättställsskåp med två lådor levereras som standard med utskärning både i övre och nedre lådan. 60 cm tvättställsskåp med 2 lådor levereras som standard med den nedersta lådan utan utskärning och den övre lådan med utskärning. Utskärningarna ska säkerställa utrymme för vattenlås och installationer. Särskilda tvättställsskåp till tvättstället Shape Solid Surface och bänkskivor är utrustade med en extra förstärkning som ligger överst i skåpet – förstärkningen är tillverkad av lackerad stark stålprofil. Med varje tvättställsskåp följer en integrerad avdelare i matt vitt med lock, till de lådor som har utskärningar. Dessutom är det möjligt köpa till lösa avdelare inkl. lock. Det finns även tillval av ett 230 V-uttag i nedersta lådan i kombination med energisnål LED-belysning i båda lådorna. Effekt 2 till 6 W beroende på lådans bredd. Brinntid 30 000 timmar. Tvättställsskåp med belysning IP44 godkänd.

Bredd (cm) 60
Höjd (cm) 40
Antal lådor 2
Skåpfärg Vit matt
Skåpmaterial Lackerad MDF
Front materialet Lackerad MDF
Frontfärg Vit matt
EAN 5713804502384
Brutto-vikt (kg.) 30,8
Netto-vikt (kg.) 29,7
Emballage bredd (cm) 65
Emballage höjd (cm) 45
Emballage djup (cm) 45
Eluttag Nej
Utskärning t. avlopp i lådorna Utskärning i översta- och nedersta lådan för avlopp i golv
Push-open Nej
Handtag Exkl. handtag (handtag är tillval)