Product added to basket

  • Dansani SE Logo

Dansani erbjudande

Spar 20% på badrumsmöbler i dansk design

Med Dansani kan du indreda ditt eget drömbadrum. Gå på upptäcksfärd bland våra många badrumsmöbler och hitta exakt din stil.

Erbjudandet gäller 5 Oktober tom 8 November 2020.

 

Dansani Zaro - personlig stil - integrerade handtag och exklusiva materialval

Fronter med integrerade handtag och exklusiva materialval talar ett enkelt och strikt formspråk och förmedlar känslan av exklusivitet. Tillsammans med de många alternativen till anpassning, har du möjlighet att skräddarsy ett unikt, individuellt utseende.

Dansani Zaro är exklusiv, elegant och rustik med unika integrerade handtag och ytor i en speciell gummilack, matt lack eller äkta träfanér.

Se Dansani Zaro

Dansani Special Collection - folierade ytor för perfekt färgmatchning och extra fuktskydd

Dansani Special Collection är Dansk design i hållbar kvalitet och slitstarka material. Serien tar utgångspunkt i enkelhet, funktionalitet, hållbarhet, och de snygga och praktiska integrerade handtagen är kännetecknande för Dansani Special Collection serien.

Alla skåp och fronter är producerade i foliebelagd MDF, det ger möblerna optimalt skydd mot vatten och fukt, så du är säkrad daglig glädje i många år.

Se Dansani Special Collection

Dansani Luna - Inred hela badrummet – oavsett storlek och form

Grundfilosofin till Dansani Luna är ett komplett modulärt möbelsystem med oändliga kombinationsmöjligheter. Det breda sortimentet av tvättställ, speglar, skåp och tillbehör ger dig friheten att leka med stil och inredning av badrummet.


Luna klarar allt och är serien med ett stort antal varianter och kombinationer – även efter individuella mått.

Se Dansani Luna