Product added to basket

  • Dansani SE Logo

Ditt personliga badrum

Speglar och spegelskåp

Smart och funktionell design

Hos Dansani hittar du mängder med möjligheter när det gäller badrumsspeglar och spegelskåp. Vi har ett brett och spännande sortiment som kan förvandla alla dina drömmar om det perfekta badrummet till verklighet.

Se speglar »

Se spegelskåp »

Belysning

Rätt ljus ger välbefinnande

Badrummet är det rum där vi vanligen befinner oss i övergången mellan sömn och vakenhet, både på morgonen och på kvällen. Så ljuset här betyder mycket för ditt välbefinnande.

Se mer »

Dusch

Formgivet runt dig

Dansani är mycket mer än bara möbler till badrummet. Med vårt sortiment av duschväggar och duschkabiner kan du få ett genomtänkt rum, där duschen går i samma stil som badrummets övriga utformning och storlek. Det finns modeller för både små och stora rum, så det är bara att gå på upptäcktsfärd. 

Se mer »

Dubbeltvättställ 

Plats för flera vid blandaren 

Det kan vara tät trafik i ett badrum, när ni är flera som delar på det. Detta betyder inte att man måste flytta eller investera och bygga ett extra badrum. Dansani har lösningar som gör det lättare för flera att vara i badrummet samtidigt. 

Se mer »

Begränsad yta

Det finns naturligtvis plats för allt 

Även om ditt badrum är litet, finns det lyckligtvis många möjligheter att inreda det, utan att du behöver slå knut på dig själv. Med Dansanis olika intervall är du säker på att hitta en lösning som är både utrymmesbesparande och med precis rätt designuttryck. 

Se mer »

Tillbehör

Med Dansani vet du säkert att du får en helhetsupplevelse. På Dansani är vi specialister på badrum, och därför tänker vi också holistiskt. Vårt fokus är brett och vi erbjuder funktionella tillbehör som gör livet i badrummet så praktiskt som möjligt

Se mer »

 

 

Dansk design


Med Dansani får du snygga lösningar i badrummet, som skapats utifrån de tankar som ligger bakom dansk design, nämligen funktionalitet, enkelhet och naturlighet. Läs mer om dansk design här.

Läs mer om dansk design här