Product added to basket

Inspiration

Den perfekta belysningen

Rätt badrumsbelysning ger välbefinnande

Badrummet är det rum där vi vanligen befinner oss i övergången mellan sömn och vakenhet, både på morgonen och på kvällen. Så ljuset här betyder mycket för ditt välbefinnande.

Med Dansani får du lösningar för hänglampor, taklampor, ljus i speglar och spegelskåp, tvättställ med ljus och indirekt belysning i skåp och lådor. De ger den rätta balansen mellan välbefinnande och arbetsbelysning. Detta innebär att det blir så nära dagsljus som möjligt, så att det verkar som om du var utomhus.

Alla belysningslösningar är också anpassade, så att du upplever att ljuskällorna samverkar och ger ett både harmoniskt och naturligt uttryck. Dansani använder LED i alla belysningslösningar för att säkerställa en energieffektiv och hållbar belysning.

Bada i helt perfekt ljus

Läs mer om belysning

Ljuskontroll

För dig som vill kontrollera ljusets färgtemperatur från det varmaste till det kallaste ljuset, kan vi nu erbjuda ljuskontroll, som till och med kan dimmas, till många av våra speglar och spegelskåp. Du kan anpassa ljuset efter behov och dygnsrytm på en inbyggd pekskärm med på och av-funktion samt steglös simning och färgtemperaturkontroll.

Dansk design


Med Dansani får du snygga lösningar i badrummet, som skapats utifrån de tankar som ligger bakom dansk design, nämligen funktionalitet, enkelhet och naturlighet.

Läs mer om dansk design här