• Hem / 
  • Återförsäljare

Hitta återförsäljare

  • Kunde inte hitta några återförsäljare

Nytt badrum? Utställningar, inspiration och inredning

Få bra sakkunnig rådgivning och inspiration för dina badrumsmöbler och inredningen av ditt stora eller lilla, moderna eller klassiska badrum – och få ditt eget, helt personliga badrum. Utställningar hos våra Dansani-återförsäljare kan besökas över hela landet och där möts du av passionerade experter som tryggt och säkert hjälper dig med planeringen av ditt nya badrum.

Dessa experter är redo att assistera dig med uppmätning, beställning, leverans och montering av ditt badrum. Hos flera av våra återförsäljare erbjuds även möjligheten att få en ritning av ditt drömbadrum i deras badrumsutställning. De har mångårig erfarenhet av badrumsbranschen och perfekta förutsättningar att hjälpa dig att ta reda på vilket badrum som uppfyller just dina behov, krav och inte minst förutsättningar.
Oavsett om det rör sig om några få kvadratmeter eller en renovering av ett stort badrum kan du vara säker på att produkter från Dansani skapar ett badrum som du kommer att njuta av i många år framöver.


Upptäck alla spännande möjligheter för ditt badrum genom att besöka din närmaste återförsäljare här. Upplev en mängd alternativ, från tvättställsskåp med tvättställ till speglar, spegelskåp, hög- och sidoskåp, samt belysning och handdukstorkar. Besök dem för att se och uppleva produkterna på plats.