Inredning av badrum med snedtak och skeva vinklar

Glöm allt om att ditt badrum med snedtak är ett problem och svårare att inreda funktionellt än vanliga badrum. Med flera av våra möbelserier får du möjlighet att utnyttja alla centimetrar med asymmetriska lösningar och bänkskivor i specialmått.

  • Inredning

  • Snedtak

Perfekta tvättställ till snedtak

På utvalda modeller av tvättställ kan du utnyttja rummets möjligheter optimalt och välja asymmetriska lösningar med bassängen placerad på höger eller vänster sida, vilket passar perfekt under snedtak. Då kan du stå upprätt vid tvättstället och spegeln och få en bra avställningsyta på bänkskivan in till snedtaket.

Du kan välja mellan olika standardstorlekar, om du behöver en specialanpassad lösning, så finns det i våra olika serier många möjligheter att möta dina önskemål och behov, både med hänsyn till modeller, material och storlekar.

LÄS MER OM BADRUMSSPEGLAR

Skapa stämning och utnyttja YTAN med dekorativa hyllor

Praktiska hyllor i din inredning av badrummet sätter pricken över i och ger dig möjlighet att ha de saker du använder ofta nära till hands. Placera dem vid sidan av spegeln och utnyttja ytan under snedtaket. Du kan välja mellan olika bredder och låta hyllorna följa väggens eller spegelns form.

Inred kreativt och få mer förvaringsplats