Dansanis Press och medier

Dansanis press och medier

Välkommen till vårt pressrum, som en tjänst för både lokala och internationella medier.

Här hittar du de senaste nyheterna från Dansani. Dessutom finns möjlighet att ladda ner bilder och logotyp för professionellt bruk.

Press- och annonskontakt

Dansani erbjuder pressen en snabb och professionell service. Därför gör vi vårt bästa med att besvara alla förfrågningar så snart som möjligt. På denna sidan hittar du information om Dansani. Du kan också ladda ner samt beställa material direkt.

För mer information är du välkommen att kontakta Dansani Sweden AB:

DANSANI AB

Nils Ahlins gata 2B
271 39 Ystad
E-mail: mail@dansani.se

 

Mattias Karlsson 
Marketing Manager

Försäljningschef

Mob: +46 (0) 73 808 86 88
E-mail: mk@dansani.se

 

Observera att kontaktinformationen på denna sidan är hänvisad till yrkesverksamma inom media. Har du frågor till kundservice, hänvisar vi dig hit.

 

Se vores mediebank

Se vores 3D-filer

Dansani på sociale medier

Facebook

Följ oss på Facebook och få information om aktuella händelser, bilder och mycket mer. Dansani på Facebook

Instagram

Följ oss på Instagram, där vi regelbundet delar snygga och inspirerande bilder. Sök efter "dansanibathrooms" eller använd länken nedan för att direkt komma till Dansanis Instagram-profil:

Dansani på Instagram

YouTube

På vår YouTube kanal kan du hitta informativa instruktions- och monteringsvideos samt inspirationsfilmer. Genom att följa vår kanal kommer du inte att missa de senaste filmerna som regelbundet publiceras. BBesök vår YouTube kanal här: Dansani på Youtube

LinkedIn

Följ oss på LinkedIn för att ta del av jobbuppslag, branschrelaterade videor och nyheter. Besök vår LinkedIn-sida för att hålla dig uppdaterad:

 Dansani på LinkedIn