OPTIMAL inredning FÖR ett litet badrum

Drömmer du om lyx och kvalitet på få kvadratmeter? Se mer här och få tips för att göra om det lilla badrummet till en stilfull oas med massor av förvaring. Trots att ditt badrum inte är så stort, har du gott om möjligheter att ge uttryck för din stil och smak utan att begränsa dig och kompromissa med dina önskningar och behov.

  • Rumsstorlek

  • Inredning

SMART INREDNING  FÖR ETT KOMPAKT BADRUM

Dansanis olika serier erbjuder ett brett utbud av smarta och funktionella lösningar för att inreda ditt lilla badrum. Du kommer att hitta platsbesparande alternativ som harmoniserar perfekt med din dröm om design och uttryck. 

Det handlar om att gå på upptäcktsfärd i vårt breda sortiment av produkter till små badrum och se hur du kan kombinera dig fram till en modell som passar passar perfekt in i ett litet badrum.

TIPS OCH TRICKS FÖR SMÅ BADRUM

Tvättställ I GRUND DESIGN

Att välja det perfekta tvättstället är helt avgörande när utrymmet är begränsat. DeT bör ta upp minimalt med plats och samtidigt vara funktionellt och lätt att underhålla. Om du väljer ett grunt tvättställ som detta med en djup bassäng får du tillräckligt utrymme för att tvätta händerna och samtidigt lättare att manövrera en blandaren vilket minimerar risken för vattenstänk. När du väljer tvättställsskåp är det en god idé att använda väggutrymmet och välja ett skåp som inte bara är designat för att dölja vattenlåset. Med bara 30 centimeter extra får du utrymme för förvaring av tex toalettpapper och rengöringsmedel.  

Dansani erbjuder ett varierat urval av tvättställ med grundare djup. Detta är inte bara användbart i små badrum, utan även i avlånga, smala rum.