Dansani Match dusch

Dansani Match är en brett serie duschlösningar i hög kvalitet, modern design och med genomtänkta detaljer. Baserat på bara 6 grundmodeller kan du lätt och enkelt forma många olika duschlösningar till t.ex. duschhörnor med två duschdörrar, duschhörnor med vikdörrar eller sidoglas, nischdörrar eller duschväggar etc.

Dansani Match – duschdörrar och duschväggar för alla rumsstorlekar

Dansani Match utmärker sig genom att vi har lagt extra fokus på både funktionalitet och design. Enkelheten är genomtänkt med detaljer som kanske inte direkt syns för ögat men som kommer att underlätta vardagen.

Dansani Match erbjuder modeller, storlekar och kombinationsmöjligheter som gör det enkelt att välja den perfekta duschlösningen för ditt badrum och dina behov.

När du väljer Dansani Match duschväggar och duschdörrar blir rengöringen enkel, och du får en vacker och klar glasyta. Easycare är en tysk miljövänlig produkt som är certifierad av det oberoende laboratoriet SGS Institut Fresenius enligt OECD Guideline 2009. Alla Dansani Dusch serier är nämligen invändigt utrustade med den robusta och miljövänliga EasyCare-behandlingen som standard vilket gör det svårt för smuts och kalk att tränga igenom – även efter 30 000 avtorkningar. Glaset behöver endast torkas av med en mjuk trasa efter användning, så kommer glaset hålla sig fint i många år.

Dansani Match kombinationsmöjligheter

Dansani Match modulära sortiment ger många kombinationsmöjligheter så du kan välja den duschlösning som passar bäst för ditt badrum. Den enkla och tidlösa designen ger dig en duschlösning som kommer att hålla länge både vad gäller användning och stil.

Med utgångspunkt från de 6 grundmodellerna kan du snabbt och enkelt skapa flera varierade duschmodeller i olika storlekar.

Grundmodellerna kan enkelt kombineras efter önskemål, vilket innebär att du inte behöver skilja mellan höger- och vänstermodeller. Om du t.ex. vill ha en fyrkantig duschhörna på 80 cm med två duschdörrar behöver du bara beställa 2 stycken A81.

Se alla Match duschväggar här

Slagdörrar – Modell A

Dansani Match klassiska raka duschhörna med två dörrar som både kan öppnas utåt och inåt, när du inte använder de två duschdörrarna. Det frigör golvyta i ett litet badrum och öppnar upp rummet.

Slagdörrar med fast duschvägg - Model C

Om du har ett litet badrum, kan du utnyttja utrymmet ända intill duschen om du väljer en slagdörr med fast vägg. Dansani Match duschdörrarna kan vikas inåt för att ta så lite plats som möjligt.

Runda duschdörrar– Modell E

Två halvrunda duschdörrar från Dansani Match kan sättas ihop till en duschhörna. Dörröppning både utåt och inåt ger gott om plats när duschen inte används.

Badkarsvägg med slagdörr - Model H

Säg farväl till duschdraperiet med en elegant badkarsvägg som skapar en känsla av mer utrymme i rummet. Glasdörren kan vikas in mot armaturen vilket minimerar utrymmesbehovet. Stabilisering medföljer.

Design med tanke på detaljer

Profilerna döljer en höj-sänkfunktion och möjlighet till justering som tar hänsyn till sneda väggar för att säkerställa att dörrarna öppnas och stängs perfekt varje gång. Ett medföljande täcklock täcker profilen ovanifrån för en snygg finish. Profilerna finns tillgängliga i satin eller svart matt.

Se dusch inspiration