Dansani Mido+

Mido+ har en enkel och stilren design för badrum i alla storlekar och till den prismedvetna. Här får du mycket för pengarna och genomtänkt dansk design producerad i Danmark.

Dansani Mido + optimera utrymmet, även i det lilla badrummet

Dansani Mido + är välkänd Dansani-kvalitet och funktionalitet till mycket fördelaktigt pris. Dansani Mido + är ett överskådligt sortiment, med funktionell design och bra material som utnyttjar utrymmet maximalt och har höga tvättställsskåp med gott om förvaringsutrymme som gör det perfekt för inredning till små badrum. Badrumsmöblerna finns i sex olika färger som både ger dig möjlighet att bjuda in naturen i badrummet med trästrukturer eller uttrycka dig enkelt med matta och högblanka fronter. Den tidsenliga designen kombineras med funktionalitet, hållbarhet och enkel rengöring vilket resulterar i möbler som är både stilfulla och praktiska.

Dansani Mido + representerar ”Value for money”.

Enkel och lättöverskådlig

En enkel och modern design med ytor som främjar goda rutiner. Tvättställen står emot fläckar från mascara och höga nivåer med lödder dagligen.

Med lådor som tål både en arg tonåring och en tvååring samt massor av praktisk funktionalitet som förbättrar din vardag.

Extra avställningsyta i det lilla badrummet

Tvättställen finns i smala bredder och är så grund att de passar perfekt i ett litet badrum samtidigt som de erbjuder maximalt arbets- och skåpsutrymme. Dansani Mido + serien har två olika djup för tvättställ, Lotto och Amber, samt tre färgalternativ i Cappella tvättställ.

rikligt med förvaringsutrymme i höga tvättställsskåp

Bakom luckorna finns rikligt med utrymme, perfekt för handdukar, höga flaskor och liknande. De höga tvättställsskåpen med rymliga och fullt utdragbara lådor säkerställer enkel åtkomst till föremål längst in. Såväl luckor som utdragslådor har dämpad mjukstängning och kan finjusteras vid behov.

Belysning i lådOR

Skapar stämning och ger dig god överblick. Belysningen är batteridriven och monteras snabbt och enkelt.

mjuka FORMER

Den runda formen på den nya lampan Bright följer den aktuella trenden med mjuka former och det smarta är att samma lampa kan användas som spegel-, vägg- eller pendellampa.

För att skapa extra effekt kan du använda Present minispegel med en matchande hylla. Speglar som dekoration är en trend och den tonade effekten på både spegel och hyllan tillför ett snygg och elegant uttryck till ditt badrum.

Smart och enkelt

Den smarta lilla metallhyllan Chic placeras halvvägs in över spegeln och är perfekt för dina glasögon.