Dansani XXl dusch

Dansani XXL dusch är extra stora skjutdörrslösningar med kompromisslös kvalitet och modern design. Skjutdörrarna är extra breda - så om du har ett stort badrum kan du nu också göra stora armrörelser när du står i en stor duschkabin.

XXL Dusch - extra stora skjutdörrslösningar med funktionell design

Ge ditt badrum en touch av dansk design med vårt utbud av badrumsmöbler, belysning och duschmodeller.

Dansani XXL dusch är en serie som består av Classic-modellen som ger dig robust kvalitet till ett bra pris, Deluxe-modellen med elegant design som är extra stabil och tystgående. Våra skjutdörrsmodeller är av kompromisslös kvalitet i modern design och de kan kombineras med en eller två fasta väggar för att skapa hörn- eller fristående duschlösningar.

Med denna lösning behöver du inte göra kompromisser. Genom att installera en bred och rymlig skjutdörr med två fasta väggar slipper du planera inredningen så att det finns plats för öppning och stängning av dörrarna eftersom skjutdörren öppnas i sidled. Det innebär att skjutdörren inte tar någon plats i rummet.

Om du väljer en stor skjutdörrslösning från Dansani XXL dusch-serien får du garanterat enkel rengöring och en elegant och klar glasyta. Easycare är en tysk, miljövänlig produkt som är certifierad av det oberoende laboratoriet SGS Institut Fresenius enligt OECD Guideline 2009. Alla Dansani Dusch serier är nämligen invändigt utrustade med den robusta och miljövänliga EasyCare-behandlingen, som standard, som gör livet surt för smuts och kalk – även efter 30 000 avtorkningar. Glaset behöver endast torkas av med en mjuk trasa efter användning, så kommer glaset att hålla sig vackert i många år.

Förutom XXL Dusch har vi även andra modeller i olika prisklasser och annan design, det finns alltid något för alla smaker och behov.

Produktinformation

MODELL CLASSIC OCH DELUXE

Alla Dansani skjutdörrar och fasta skärmväggar är testade och lever upp till kraven i EN 14428:2015, som omfattar härdning av glas, stabilitet och täthetsklassificering. Alla modeller är vändbara och kan användas på både vänster och höger sida utan anpassningar och verktyg.

GLAS

8 mm härdat säkerhetsglas enligt EN12150 med EasyCare behandling invändigt. Alla modeller i klart glas.

PROFILER

Kraftig aluminiumlegering med slitstark satin-anodiserad yta. Justeringsmöjligheter i väggprofiler.

HANDTAG

Bygelhandtag i rostfritt stål som standard.

BESLAG

Golvbeslag och beslag till stabiliseringsarm i förkromad zinkaluminium. Täcklock i förkromad ABS.

MONTERING

Perfekt resultat även om väggarna är skeva på grund av alla justeringsmöjligheter.

HJUL MODELL CLASSIC

I mässingsutförande med blank kromad yta. Hjulen är inte synliga från utsidan.

HJUL MODELL DELUXE

Hjulen är bearbetade i en zinklegering. Beslagen till den övre skenan består av mässing med en yta i förädlad blank krom.

STABILISERINGSARM

Blankt rostfritt stål med ändlock i förkromad ABS. Till skjutdörrar med 2 fasta skärmväggar ingår två stabiliseringsarmar som standard.

RESERVDELAR

Vid behov av reservdelar kontakta inköpsstället.

GARANTI

Dansani erbjuder 10 års garanti mot fabrikationsfel på alla modeller.