Fyrkantiga

Letar du efter en kvadratisk spegel till ditt badrum? Du hittar den här på vår hemsida, där vi har både fyrkantiga speglar med och utan belysning.

46 Produkter

NÄR SKA MAN VÄLJA EN KVADRATISK SPEGEL?

Med en kvadratisk spegel får du en större spegelyta än med en rund eller oval spegel. Den kvadratiska spegeln finns i storlekar som passar ditt tvättställ och tvättställsskåp, så att du kan utnyttja utrymmet i badrummet fullt ut. Utrymmet ovanför badrumsmöblerna är ofta kvadratiskt, och där passar en spegel perfekt in.

En kvadratisk spegel är också den perfekta platsen för belysning. Kvadratiska speglar som inte har integrerad belysning har i stället en extern lampa som lyser ner över spegeln och ditt tvättställ. Våra lampor är LED-belysning och du kan styra ljusets styrka och värme med touchkontrollen på spegeln. Om du vill ha en spegel utan ljusstyrning och en mer enkel och ren look, välj istället den vackra Select-spegeln.

Om du letar efter små kvadratiska speglar har vi speglar som är så små som 40 cm i bredd, så du kan hitta den lilla kvadratiska spegel du vill ha. I 40 cm bredd hittar du också vår kvadratiska figurspegel, som är 160 cm hög. Denna spegel är kvadratisk och passar perfekt i badrummet, sovrummet och hallen. Så du kan enkelt hitta en liten fyrkantig spegel här på Dansani.

 

FYRKANTIGA SPEGLAR MED BELYSNING

Dansanis kvadratiska speglar finns både med och utan integrerad belysning. Vi har flera speglar som har inbyggda ljusfält på själva spegeln, se bara på den vackra Panorama-spegeln eller Level-spegeln. Repeat-spegeln har också ljusfält upptill och nedtill, och så har vi förstås den vackra Show-spegeln, som har en fyrkantig ljusramp runt hela spegeln.

Den vackra Glow-spegeln är bakgrundsbelyst och den kvadratiska spegeln har rundade hörn för en mjukare och mer harmonisk look.

För våra andra kvadratiska speglar finns lampor som tillval. Dessa lampor har LED-ljus och lyser upp de kvadratiska badrumsspeglarna både bra och stämningsfullt. Bra arbetsbelysning är viktigt i badrummet, eftersom det är här du rakar dig och sminkar dig.

De flesta av våra kvadratiska speglar har ljusstyrning, vilket innebär att du kan justera både styrkan och värmen direkt på spegeln. Det gör det enklare för dig att t.ex. på morgonen ha ett bra arbetsljus och sedan justera det på kvällen när ett mjukare och mer behagligt ljus förbereder dig för en god natts sömn.

 

KVADRATISKA SPEGLAR MED OCH UTAN RAM

Har du sett vår version av Select-spegeln med svart ram? Denna vackra spegel är kvadratisk med svart ram och finns i flera storlekar för att passa ditt badrum. Spegeln finns även utan ram, så valet är ditt. Du kan placera externa lampor på spegeln, men den fyrkantiga spegeln kan naturligtvis också användas utan.

Om du letar efter andra speglar med ram kan du titta på våra runda och ovala speglar, där Moon har en vacker ram i 3 olika färger.

En kvadratisk spegel utan ram ger ett fint intryck till ditt badrum, och du kan få en kvadratisk spegel i flera olika storlekar.

Om du har plats och behöver en stor kvadratisk spegel hittar du den naturligtvis också här. Vi har speglar som är upp till 160 cm breda, så om du har gott om väggutrymme i ditt badrum kan du hitta en stor kvadratisk spegel här på Dansani.

Kvadratiska badrumsspeglar är populära i badrummet, och det av goda skäl. En kvadratisk spegel har en stor spegelyta, så att fler personer kan spegla sig i badrummet samtidigt. En kvadratisk spegel är perfekt för familjer där flera personer borstar tänderna samtidigt, och den är också lätt att rengöra när fläckar från tandborstningen hamnar på spegeln.

Så kom ihåg att på den här sidan hittar du både stora kvadratiska speglar och även de små kvadratiska speglar som du behöver för ditt hem och din inredning. Om du är intresserad att veta mera om speglar,så kan du läsa mer här.

 

HUR STOR SKA EN KVADRATISK BADRUMSSPEGEL VARA?

Storleken på en kvadratisk badrumsspegel beror på flera faktorer, tex. badrummets storlek, tvättställets storlek och personliga preferenser. Om tvättstället är brett kan en större spegel se bra ut, medan en mindre spegel kan fungera bättre på ett mindre handfat. Det är också viktigt att ta hänsyn till rummets proportioner och placeringen av andra element i badrummet, t.ex. lampor och hyllor.

 

VARFÖR VÄLJA EN KVADRATISK SPEGEL?

Kvadratiska speglar har en klassisk och tidlös design som passar i de flesta badrum. Det är ett säkert val om du vill ha en spegel som inte går ur modet. Dansanis kvadratiska speglar är enkla och rena i sin design, vilket ger en minimalistisk och modern estetik. Detta kan vara särskilt tilltalande om du vill skapa en minimalistisk och elegant look i ditt badrum.

 

HUR HÖGT SKA EN KVADRATISK SPEGEL HÄNGA FRÅN GOLVET?

Du bör placera spegeln där det passar bäst för dig och ditt badrum. En bra tumregel är att placera mitten av spegeln i ögonhöjd med den person som kommer att använda den mest. För de flesta vuxna innebär det att spegelns mittpunkt placeras ca 150 cm ovanför golvet. Men detta kan variera beroende på din längd och dina preferenser.