Product added to basket

Historien om Dansani

Dansani etablerades som enskild firma av Thomas Bjerrum 1983. På den tiden hade företaget bara en medarbetare, och tillverkningen av badrumsmöbler var begränsad till 14 m². Året efter flyttade företaget till större lokaler, och fick en stark position på den inhemska marknaden.

Sedan dess har Dansani utökat sin verksamhet till att omfatta dotterbolag i Sverige och Norge samtidigt som de exporterar till mer än 20 europeiska länder. I dag sysselsätter DANSANI mer än 200 medarbetare inom landet och utomlands. Se här vilka länder vi finns i.

Se vår profilfilm

Kliv in i vår värld av badrum och se vilka vi är och vad vi gör.  

Våra värderingar

Våra värderingar är drivkraften och utgångspunkten i allt vi gör: Vi visar glädje för både kolleger, kunder och leverantörer.
Vi respekterar individen, vår omgivning och miljön. Och vi har mod att utveckla och förändra och sätter frågetecken vid ”så brukar vi göra”.

Glädje

Glädjen i att skapa driver oss. Det är den som ska kanaliseras ut till både kunder och samarbetspartners. Vi ser problem som spännande utmaningar som ska lösas på Dansanis sätt. Det bidrar till att skapa arbetsglädje och i slutändan ger det goda resultat.

 

Respekt

Vårt samvete säger oss att vi ska ha respekt för den omvärld vi lever i. Därför är respekt för människor och natur nödvändigt, för att kunna stå för det vi gör. Vi respekterar våra medarbetare och samarbetspartners, eftersom vi vet att vi inte kan skapa våra lösningar utan dem..

 

Mod

Vi ska inte vara rädda för att göra fel. Vi ska i stället ha modet att göra skillnad både när det gäller de lösningar vi skapar och de marknader, vi arbetar på. Vi ska vara öppna för nya intryck och de förändringar, som sker i världen. Annars utvecklas vi inte.

 

Möt våra designare

Alla Dansani-möbler utgår från tanken att man vill göra skillnad. Det hela börjar i designstudion i Köpenhamn. I de ljusa och luftiga rummen har våra designer och arkitekter både lugn och ro till fördjupning och fri tillgång till den pulserande storstaden. 

Rasmus Kjær

– ”Det är komplexiteten, som driver mig.”

Jeanette Vecht

– ”Det är materialen som skapar möjligheterna.”

Mette Mosegaard

– ”Design uppstår, när former möts.”

Create your personal space


Utforska vår värld där du hittar både inspiration och rätt produkter för ditt personliga badrum.

Läs mer om produkter här