Jobb hos Dansani

Hos oss spenderar du all din arbetstid i badrummet!

Med utgångspunkt i den danska traditionen av design, kvalitet och funktion, tillverkar, marknadsför och säljer vi produkter för badrummet. Vi är stolta över att tillverka produkter av högsta kvalitet - varje gång.

Det är samma saker som vi betonar när vi arbetar hos Dansani och medverkar till att få Dansani att växa. Vi arbetar seriöst och professionellt samt lägger stor vikt vid hög kvalitet och att varje enskild sak i det dagliga arbetet bidrar till att göra skillnad.

För att nå våra ambitiösa mål, arbetar vi hos Dansani utifrån ett antal viktiga framgångsfaktorer. Mot den bakgrunden sätter varje enskild avdelning upp konkreta riktmärken som ska säkerställa att alla bidrar positivt till utvecklingen av Dansani.

Men vi vill att det ska göras på ett opretentiöst sätt. Och så tycker vi att det ska vara spännande, utmanande och intressant att arbeta hos Dansani. Dansani ska vara en bra arbetsplats - bättre än de flesta.

Arbetsmiljön har hög prioritet

På Dansani kan vi erbjuda en informell och kollegial arbetsplats med en bra arbetsmiljö och vi tror att det är viktigt att vi alla kan växa - både professionellt och personligt. Därför lägger vi också stor vikt vid utbildning och goda villkor för de anställda.

Tvärvetenskapligt samarbete är viktigt för oss, så att vi kan uppnå de uppsatta affärsmålen.

När du börjar hos Dansani, kommer du att erbjudas en introduktionskurs så att du får en bra start och lär känna Dansani och dina kollegor.

Vårt huvudkontor är beläget i Haderslev, och vi har dotterbolag i Norge, Sverige, Tyskland, Holland och England. Vi sysselsätter 200 personer med fokus på dansk design och kvalitet.

Ansökan om arbete

Vi ber dig skicka din spontana ansökan elektroniskt till job@dansani.dk. Lediga tjänster ansöks via utannonserad annons för tjänsten.

Dansani HR bekräftar mottagandet av din ansökan så snart vi har fått den.
Dansani HR behandlar kontinuerligt alla mottagna ansökningar – både de begärda och de spontana ansökningarna.