Ovala

En oval spegel ger ditt badrum ett elegant utseende och om du letar efter en oval spegel till ditt badrum hittar du den här hos Dansani.

NÄR SKA MAN VÄLJA EN OVAL SPEGEL?

Om du gillar mjuka former och en elegant look i badrummet är en oval spegel med ljus det rätta valet för dig. Våra ovala speglar finns i 2 versioner.

Den populära runda Moon-spegeln finns nu också som oval spegel. Det är en oval spegel med belysning som passar perfekt i ditt badrum. Den ovala Moon-spegeln har en vacker ram, som finns i 3 olika färger, och belysningen är integrerad i denna ram. Den ovala Moon-spegeln är utformad med tanke på bra belysning, så att du får bra arbetsljus för att trimma skägget eller applicera sminket perfekt. Dessutom kan den ovala spegeln dimmas och justeras för mysig stämningsbelysning i slutet av dagen.

Om du letar efter en oval spegel i vit, mässing eller svart är Moon den perfekta spegeln för dig och ditt badrum. Du kan hitta en oval spegel som matchar ditt badrum och dina färger. En oval spegel i mässing är vacker i badrummet och tillför både elegans och kvalitet. Kombinera den med mässingsbeslag och handtag för att verkligen få fram din ovala spegel till sin bästa fördel.

Och om du behöver en stor oval spegel är Moon också rätt val för dig. Den finns med en höjd på 105 cm, så det är den perfekta ovala spegeln om du letar efter en stor spegel till badrummet.

Om du föredrar en oval spegel utan ram kan du välja vår Oval spegel. Denna spegel har vackra mjuka former och finns i 2 versioner så att du kan placera den hur du vill, och om du har ett mindre badrum kan du hålla spegeln upprätt för att göra plats för andra vackra badrumsmöbler.

Vår ovala spegel finns också med ljusstyrning, så om du väljer antingen Lyra eller Jupiter-lampor kan du styra ljusstyrkan och värmen i din vackra ovala spegel.

 

OVAL SPEGEL MED BELYSNING

Våra ovala speglar finns antingen med integrerad belysning eller med belysning som tillval. De ovala speglarna har ljusstyrning, så att du kan styra ljusstyrkan och värmen i dina lampor. Det finns båda alternativ om du föredrar ovala speglar med integrerad belysning eller externa lampor. Tänk på ditt badrum som en helhet och fundera på vad som passar bäst in i helhetsintrycket.

Med Moon-spegeln får du en oval spegel med belysning som är inbyggt i ramen runt spegeln. Du kan få denna ram i 3 olika färger, så att du kan hitta en oval badrumsspegel som passar dig. Du kan också använda en oval spegel på andra ställen i hemmet, till exempel är Moon en perfekt oval väggspegel i hallen eller sovrummet.

Till vår ovala spegel kan du välja till extern belysning, och här kan du välja mellan våra olika lampor. Lamporna framhäver din stil i badrummet och finns även i en mängd olika färger.

Lamporna på Oval spegel styrs också via touchkontrollen på spegeln, så att du kan styra värmen och styrkan i ditt badrumsljus.

En oval badrumsspegel är en vacker och elegant lösning för ditt badrum. De mjuka och rundade formerna ger en fin motvikt till de annars fyrkantiga formerna i ett badrum. Och kom ihåg att du kan välja Moon-spegeln i flera olika färger, så att du kan få exakt den spegel som passar ditt hem och badrum. Läs mer om speglar här.

Kom ihåg att vi också erbjuder runda och fyrkantiga speglar, och naturligtvis har vi också ett stort urval av spegelskåp. Glöm inte att en spegel inte bara är en spegel. Dansanis speglar är inte bara trendiga, funktionella och vackra - de är också otroligt högkvalitativa och hållbara.

 

HUR STOR SKA EN OVAL BADRUMSSPEGEL VARA?

Storleken på en oval badrumsspegel beror på storleken på ditt badrum och den specifika platsen där du vill placera spegeln. Dansani ovala speglar finns i flera varianter, så att du kan hitta den storlek som passar ditt badrum. Tänk också på att det är viktigt att ta hänsyn till väggytan när du väljer storlek på spegeln. En stor spegel kan ta upp för mycket väggutrymme, medan en spegel som är för liten kan se underdimensionerad och mindre ut i förhållande till resten av rummet.

 

VARFÖR VÄLJA EN OVAL SPEGEL?

En oval spegel är ett stilfullt och elegant tillskott till alla badrum. Den har en mjukare och mer organisk form än traditionella rektangulära speglar och kan bidra till att skapa en mer avslappnad atmosfär i rummet. En oval spegel kan spara utrymme i badrummet eftersom den tar upp mindre väggyta än en motsvarande rektangulär spegel. Detta är särskilt fördelaktigt i mindre badrum där utrymmet kan vara en utmaning. Många väljer en oval spegel på grund av dess unika stil, funktion och platsbesparande fördelar.

 

HUR HÖGT BÖR OVALA SPEGLAR HÄNGA ÖVER TVÄTTSTÄLLET?

Du bör ta hänsyn till storleken på din ovala spegel och tvättställ när du bestämmer den exakta placeringen. Om spegeln är bredare än tvättstället kan du hänga den högre för att säkerställa att den fortfarande ger ett tillräckligt synfält. Om spegeln däremot är smalare än tvättstället kan du hänga den lägre så att den hamnar centralt ovanför tvättstället.