Få en bättre start på dagen med ett dubbeltvättställ

Oavsett om du bara ska fräscha upp ditt badrum en aning eller genomföra en omfattande renovering har vi en passande lösning för dig. Ett dubbeltvättställ i badrummet möjliggör att flera personer kan använda badrummet samtidigt vilket skapar en lugn och trevlig morgonupplevelse som ni förtjänar. Dra nytta av den extra tiden som ett dubbeltvättställ ger för att njuta av en längre stund vid frukostbordet innan alla går åt olika håll under dagen.

  • Inredning

  • Tvättställ

ett dubbeltvättställ kan vara den rätta lösningen för dig

Monteringen av ett dubbeltvättställ är enkel och samtidigt sparar du utrymme genom att använda ett i stället för två separata tvättställ. Det betyder att du inte nödvändigtvis behöver utöka hela ditt badrum. Hos Dansani hittar du ett brett sortiment med dubbla tvättställ i olika utföranden och material till badrummet.

Nya former och Stilar

Flexibilitet är vårt ledord när vi utvecklar innovativa lösningar på badrumsinredning. Vi strävar efter att erbjuda dig många alternativ. På Dansani är vi specialister inom badrum, och våra produkter kännetecknas av högkvalitativa material med lång livslängd – och de förblir lika eleganta efter många års användning. Ett vackert och funktionellt dubbelt tvättställ tillsammans med ett elegant och praktiskt tvättställsskåp kan förnya ditt badrum på ett stilfullt sätt.

ett dubbelt tvättställ i badrummet

För den familjen som behöver extra utrymme eller för den som föredrar lite mer armbågsutrymme är det unika dubbla porslinstvättstället med en bredd på 160 cm den perfekta lösningen i badrummet. Det finns utdragbara lådor och skåp i många olika färger och ytor, från minimalistiska nyanser till stämningsfulla trästrukturer. Alla utdragslådorna har utrymmesbesparande lådinsatser som tillval, inbyggda dämpare som ser till att lådorna stängs mjukt.

Dubbelt tvättställ i badrummet

Du kan välja mellan många olika material med olika fördelar:

Komposit

Det mycket tunna komposit-materialet har en vit, matt yta. Till skillnad från de yttre, markanta, smala och skarpa linjerna, kännetecknas det inre av en mjuk och ren design. Den tunna designen kräver att tvättstället och bänkskivan stöds av skåp i full bredd.

Silestone®

Silestone® ger en känsla och utseende som liknar natursten, och hela 93% av materialet består av naturlig kvarts. Kvarts blandas med harts och färgämnen för att skapa den unika designen som används i Unique-tvättställen i Calidris-serien. Det exceptionella med Silestone®, utöver dess vackra estetik är dess egenskaper. Det är ett otroligt starkt material som är resistent mot repor, fläckar och syra. Dessutom är det hygieniskt och lätt att underhålla.

Glas

Dansanis glastvättställ är enkla att rengöra och ytan är motståndskraftig mot vanliga kemikalier. Tvättställen är vitlackerade på undersidan och tillverkade av ett speciellt kristallklart glas som gör dem mer färgneutrala jämfört med vanligt floatglas tack vare ett lägre innehåll av järnoxid.

Gemensamt för alla våra tvättställ är att de har en rengöringsvänlig yta. Vi strävar alltid efter att skapa lösningar som gör livet enklare, vackrare och mer meningsfullt. På Dansani har vi oändliga möjligheter anpassade till ditt badrum- oavsett storlek och form. Sätt din helt egna, personliga prägel på ditt kommande badrum. De flesta tvättställen finns i flera olika bredder och djup, så du kan anpassa dem efter din smak och ditt badrum.

Dansani erbjuder alltid 10 års garanti mot fabrikationsfel, vilket ger dig trygghet och försäkrar att alla våra produkter fungerar optimalt när du handlar med oss.