ELEGANT Spegelskåp i högsta kvalitet

Den största fördelen med Dansani's spegelskåp ligger i det extra förvaringsutrymmet och den enkla åtkomsten till alla de föremål du använder dagligen. Dess smala djup möjliggör smidig placering av krämer, deodoranter, parfymer, hårsprej och smink i ordnade rader vilket ger snabb överblick av innehållet i ditt spegelskåp. Inget döljs bakom annat, och du hittar alltid rätt kräm varje gång du behöver den.

 • Inredning

 • Stil

GÖR DITT SPEGELSKÅP PERSONLIGT

Ett spegelskåp från Dansani utmärker sig som något helt unikt. Vi har noggrant designat det med en genomtänkt balans mellan funktionalitet och atmosfär där olika alternativ på belysning skapar en trivsam känsla. Dessutom ger våra spegelskåp dig möjligheten att sätta en personlig prägel på ditt badrum genom en skandinavisk och minimalistisk design.

Du har möjlighet att välja spegelskåp med gavlar som matchar färgen på dina nya badrumsmöbler. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av modeller, storlekar och olika belysningar för att spegelskåpet ska kunna anpassas perfekt till din egen stil och badrumsinredning.

Inbyggda spegelskåp

Om du strävar efter maximalt förvaringsutrymme och samtidigt vill ha en lösning som är mindre synlig är ett In-built spegelskåp perfekt. Det byggs nämligen in i väggen så att själva skåpet är dolt och bara spegelytan syns på väggen – precis som en spegel.

Innovativt badrumsskåp med spegel

Dansani spegelskåp kombinerar både elegans och funktionalitet. Men att navigera i det omfattande utbudet och välja det perfekta spegelskåpet kan vara svårt. Vi erbjuder dig trygghet oavsett ditt val eftersom alla våra spegelskåp prioriterar:

 • Hög kvalitet
 • Kvalitativa råmaterial
 • Genomtänkt design
 • Skickligt hantverk

Ett skåp med en praktisk och funktionell spegel utgör en utmärkt spegellösning för de flesta badrum, särskilt när extra förvaringsutrymme är önskvärt. Samtliga av våra spegelskåp är utrustade med funktionen mjukstängning som ger en smidig och ljudlös stängning av luckorna. Alla våra spegelskåp har dubbelsidiga spegelluckor, så att du kan använda dina saker samtidigt som du ser dig själv i spegeln.

Vi använder enbart material av hög kvalitet i alla komponenter på våra spegelskåp. Därför är de bland annat utrustade med robusta metallgångjärn som enkelt kan justeras för att säkerställa en perfekt passform för luckorna på skåpet. Många av våra spegelskåp innehåller dessutom smarta funktioner, som tex:

 • Alla våra spegelskåp är monterade med el- och USB-uttag för praktisk laddning
 • De har flyttbara glashyllor som kan anpassas efter dina förvaringsbehov, det möjliggör förvaring av både höga hårsprayburkar och låga krämburkar
 • Förstoringsspegel med 5 gångers förstoring som snabbt låter dig upptäcka alla detaljer
 • Magnetlist till förvaring och enkel tillgång till dina små metallföremål
 • Flyttbar metallhylla, som du kan placera så att den passar din förvaring perfekt