Monteringsvideor

Behöver du hjälp med att montera våra badrumsmöbler?

Vi har samlat alla våra monteringsvideor som ger en bra introduktion i hur monteringen sker på bästa sätt.

YOU tvättställskåp

YOU spegelskåp

YOU högskåp

YOU Dimension spegel

Calidris tvättställskåp

Calidris högskåp

Med ett enkelt tryck

Nu kan du också samla speglar, pendellampor och spotlights i en grupp, och styra dem gemensamt med en enkel tryckning. Det innebär också att det räcker med en tryckning för att ställa in färgton och ljusstyrka för både spotlights och pendellampor. Den unika trådlösa styrningen är enkel att upprätta och kräver ingen wifi anslutning, du köper endast till en mottagarenhet för att koppla ihop upp till 5 pendellampor och spotlights.

MONTERING AV DANSANI MÖBLER

När du monterar möbler från Dansani levereras din produkt alltid med monteringsanvisningar. Monteringsanvisningarna beskriver i detalj hur du monterar din möbel, dusch, spegel eller spegelskåp, men ibland kan det vara en extra hjälp att ha en video som förklarar samma sak på ett mer visuellt sätt.

Därför hittar du på den här sidan installationsvideor för flera av våra produkter så att du kan se hur du ställer upp och installerar dem i ditt badrum. Du kan också använda installationsvideorna som en guide om du behöver justera möblerna och rätta till en krokig låda eller liknande. Det är inte alltid lätt att komma ihåg att spara monteringsanvisningen och då kan det vara bra att använda filmerna här på sajten för att se hur du justerade lådan. Det kan också vara så att högskåpet behöver flyttas i ditt badrum och nu hänger någon annanstans, i så fall kan du också använda filmen för att se hur det gjordes där.

I våra installationsfilmer försöker vi förklara för dig med video och ritningar hur du monterar ihop möbeln och ställer upp den i ditt badrum. Vi har både filmer med personer som visar hur man gör, men också animerade filmer som visar samma sak kombinerat med instruktioner och ritningar. Båda typerna av installationsfilmer förklarar tydligt och visuellt hur du ska göra, så att du kan installera dina Dansani-produkter utan problem.

Även om titeln på videon säger ett specifikt sortiment kan du ofta använda samma videor för våra andra möbler. Använd dem som en guide om du är osäker, så att du enkelt kan installera möbler, duschar och tillbehör.

Husk det rette værktøj

Kom ihåg rätt verktyg när du monterar möbler från Dansani, det gör ditt arbete mycket enklare och tydligare. Kom särskilt ihåg vattenpasset, som är oumbärligt när du monterar möbler. Det kan också vara bra att vara fler än en person som monterar, så ta hjälp av en god vän eller familjemedlem när du monterar våra möbler.

Kom ihåg att om du inte känner att du klarar av att montera möblerna själv, trots alla instruktioner och videor, är det en bra idé att be om hjälp från ett proffs som kan montera möblerna åt dig. Om du har köpt lampor och speglar med ljus från Dansani är det en bra idé att ta hjälp av en elektriker för att säkerställa korrekt installation och en längre livslängd för dina produkter. En rörmokare kan hjälpa dig med korrekt installation av handfat och avlopp, vilket är oerhört viktigt att få rätt i ett badrum.

Skulle du behöva extra hjälp som varken monteringsanvisningarna eller våra monteringsvideor kan ge dig är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna vidare.