Dansani Luna

Låt dig inte begränsas av skeva hörn, lutande väggar, nischer eller små och smala rum som kan vara svåra att inreda. Med Dansani Luna kan du utnyttja varenda centimeter i ditt badrum oavsett storlek och form. Det breda utbudet av tvättställ, speglar, skåp och lösningar som lätt kan specialanpassas ger dig frihet att utnyttja utrymmet och inreda hela ditt badrum.

Dansani Luna - perfekt för att Inreda  badrummet oavsett storlek och form

Vilket tvättställ passar bäst för dig?

Helgjutet och praktiskt eller skulpturalt och fristående? Moderna tvättställ talar till alla sinnena. Dansani Luna erbjuder många olika  modeller på tvättställ med varierande uttryck, stilar och material. Du har möjlighet att välja bland många standardstorlekar samt bänkskivor och tvättställ som sträcker sig upp till 275 cm.

Välj ditt tvättställsskåp

Tvättställsskåpen i Dansani Luna anpassar sig till alla rum och dina behov. Om du behöver en bred modell för hela familjen kan du välja en lösning med 2 eller 4 lådor. Om du bara har plats för ett litet tvättställ kan du välja ett högt tvättställsskåp och utnyttja väggutrymmet under tvättstället. I ett smalt badrum kan du prioritera golvutrymmet genom att välja grunda tvättställsskåp.