Badrumsspeglar med SMART och funktionell design

Hos Dansani hittar du mängder med möjligheter när det gäller val av badrumsspegel. Vi har ett brett och spännande sortiment med badrumsspeglar som kan förvandla alla dina drömmar om det perfekta badrummet till verklighet.

  • Inredning

  • Stil

DIN PERFEKTA SPEGEL

Oavsett om du söker en badrumsspegel med eller utan belysning, finner du allt du behöver i vårt stora produktutbud. Vi erbjuder ett stort urval av spännande speglar i olika prisklasser och former. Våra välgenomtänkta lösningar och höga kvalitet tilltalar både den som föredrar något elegant, klassiskt, minimalistiskt eller lite mer lyxigt.

Vi har många olika speglar och erbjuder självklart:

  • Energisnåla speglar med belysning
  • Miljövänliga och hållbara material
  • Skickligt och kompetent hantverk
  • Material med högsta möjliga kvalitet

Vi har tillverkat badrumsspeglar i många år och under den tiden har vi utvecklat höga kvalitetskrav för att välja de bästa och miljövänligaste kvalitativa materialen som ser till att din badrumsspegel håller i många år.

Om du är på jakt efter en spegel med belysning kan du lugnt gå på upptäcktsfärd i våra spännande kataloger och inbjudande utställningar som finns i hela landet. Där har du möjlighet att själv se den höga kvaliteten och få en uppfattning om alla möjligheterna för ditt badrum.

En badrumsspegel är en självklar nödvändighet i nästan alla hem, men det innebär inte att det måste vara tråkigt eller ointressant att välja en Dansani-spegel. Det är nämligen en mycket speciell upplevelse som ger dig möjlighet att sätta en personlig prägel på ditt badrum och välja exakt rätt stil för just din smak och din bostad.

VILKEN SPEGELFORM SKA JAG VÄLJA?

Valet mellan runda, ovala eller fyrkantiga speglar beror på dina personliga preferenser och vilken stil du vill ha i ditt badrum. Här är några överväganden för de olika formerna på speglar:

En rund spegel ger badrummet en mjuk och organisk känsla. En rund spegel kan skapa en mer avslappnad och lekfull atmosfär och bryta upp skarpa linjer och hörn i rummet.

En oval spegel ger badrummet en klassisk och elegant look. Den rundade formen är mjuk och kan ge en känsla av sofistikering och tidlöshet. Ovala speglar passar bra i traditionella eller vintage inspirerade badrum, men kan även användas i mer modern design för att skapa en kontrast mellan de organiska formerna och de rena linjerna.

Kvadratiska speglar är mer traditionella och tidlösa. De passar bra in i olika stilar och kan ge en känsla av ordning och symmetri. Kvadratiska speglar passar i moderna, minimalistiska eller industriella badrum där rena linjer och enkelhet är viktigt.

De flesta av våra badrumsspeglar levereras med belysning, så du kan få LED-lampor när du köper en badrumsspegel från Dansani.