Skapa atmosfär i badrummet

Tillbehören sätter pricken över i’et i ditt badrum. Antingen som den sista dekorativa touchen eller för att optimera inredningen och på det sättet underlätta vardagen i badrummet. Badrumsinspiration till hur du kan leka med accessoarer, hittar du här.

  • Inredning

  • Stil

Skapa stämning med belysning

Invändig belysning ger dig bättre överblick och bra stämning

Som badrumstillbehör till lådor kan du välja behaglig LED-belysning som både skapar stämning och gör dina lådor inbjudande. Belysningen är vinklad i 45 grader så du inte blir bländad och på samma gång får optimal belysning i lådorna. 

Även till spegelskåp och sidoskåp kan du få bättre överblick på dina saker med invändig LED-belysning. Så kan du hitta utan att du behöver tända skarp belysning i taket som gör det svårare att somna igen. Välj till belysning i samband med beställning av skåpen.

Inbyggd belysning under tvättställsskåpet

Få dämpad och behaglig belysning för nattliga toalettbesök

Bland våra badrumstillbehör hittar du inbyggd underbelysning till tvättställsskåpen. Så du enkelt kan orientera dig i badrummet på natten och undgår att tända den skarpa belysningen i taket som kan göra dig klarvaken. Det är riktigt praktiskt när man har små barn. Utöver att vara praktiskt skapar belysningen en behaglig stämning i badrummet. Välj till inbyggd underbelysning när du väljer tvättställsskåp.

Mjuka former

Den runda formen på den nya lampan Bright ligger i linje med den nuvarande trenden med mjuka former och det smarta är att samma lampa kan användas som spegel-, vägg- eller pendellampa.

Bra belysning till allt du gör i badrummet

Belysning spelar en viktig roll för vår sundhet och välmående, det är bevisat att bra belysning ökar vår livskvalitet. I badrummet är bra belysning extra viktigt, speciellt när du ska sminka dig. Ingen vill lägga en makeup som ser perfekt ut i spegeln, men framträder helt annorlunda ute i dagsljus. Man kan också vara säker på att rakningen är helt perfekt.

Därför är det viktigt, att du väljer den bästa belysningen till spegel och spegelskåp och även till resten av badrummet. Så att du kan skapa den perfekta helheten i inredningen samt få den mest optimala belysningen, du kan även komplettera med pendellampa, spotlights och taklampor som matchar perfekt till lamporna på spegel eller spegelskåp.

Bra badrumsbelysning