Realisera din dröm om ett nytt badrum

Du kanske känner igen dig. Du stiger ut på ett kallt kakelgolv varje morgon och blir påmind om att det är dags för ett nytt badrum. Men det kan vara långt från tanke till handling särskilt om du är lite osäker på hur du egentligen ska komma igång med projektet. Desto större renoveringen och de nödvändiga ändringarna är desto mer svåröverskådligt tycks projektet vara. Men vi hjälper dig gärna med planeringen av ett nytt badrum och här ger vi dig bra idéer, tips och tricks som hjälper dig att förverkliga din dröm. Det är möjligt att du känner igen dig. Varje morgon stiger du ut på ett kallt kakelgolv och blir påmind om att det är dags för ett nytt badrum. Att gå från tanke till handling kan dock vara en utmaning, särskilt om du känner dig osäker på hur du ska börja projektet. Ju större renovering och förändringar som krävs, desto mer komplicerat kan det verka. Men oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig med planeringen av ditt nya badrum. Här delar vi med oss av idéer, tips och tricks för att hjälpa dig att förverkliga din dröm.

  • Inredning

Hur ser din budget ut?

Först och främst är det viktigt att överväga hur mycket du är beredd att investera i ett nytt badrum Rådgör med din bank och tänk på att byggprojekt ofta kan bli dyrare än förväntat på grund av oförutsedda problem under arbetets gång. Därför kan det vara bra att avsätta lite extra i budgeten.

Om du upplever det som svårt att komma igång och få en överblick över projektets ekonomi, kan professionella badrumsbutiker vara till stor hjälp. Där kan du få god hjälp och vägledning om hur du bäst hanterar projektet inom ramen för din budget. Du får även inspiration och idéer för inredningen av ditt nya badrum. Därför rekommenderar vi att du tar kontakt med någon av våra många återförsäljare för att underlätta processen.

Hitta en återförsäljare

Hur använder du badrummet idag – FINNS det något du skulle vilja ändra?

Börja gärna med att göra en lista över fördelar och nackdelar med ditt nuvarande badrum. Det finns säkert funktioner som du ofta har känt att du vill ändra på eller saknar samt lösningar som har fungerat bra och som du vill behålla i ett nytt badrum.

Om du har ett gammalt badkar som inte används kan du överväga att byta ut det mot en dusch för att frigöra mer utrymme. Det extra utrymmet kan användas för högskåp en sminkplats eller en större spegel. Tänk även på att planera in placering av en handdukstork eller klädhängare nära tvättstället och duschen. Dessutom är det viktigt att planera var du ska placera hållaren för toalettpapper. Det är små detaljer som kan göra en stor skillnad i funktionaliteten och estetiken i ditt badrum.

Genom att göra en noggrann förberedelse och skapa en detaljerad lista ökar chansen avsevärt att inredningskonsulten i badrumsbutiken kan hjälpa dig att hitta en perfekt lösning som passar dina specifika behov.

Ta en titt i vårt universum av inspiration och få inspiration till inredningen av ditt nya badrum.