• Hem / 
  • Serier

Din guide till våra produkter 

Dansani handlar om att skapa det perfekta, personliga badrummet. Du kommer att kunna välja bland många olika funktionella produkter, som har skapats med utgångspunkt från dansk design och en hög hantverksmässig kvalitet.

Det finns flera serier att välja bland, och du kan välja bland olika prisklasser och utföranden som passar alla typer av behov och önskemål.

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

DET ER NEMT AT SAMLE dina favoriter

Skapa din egen översikt över alla dina favoriter. Du kan skapa favoritlistor som du kan dela med andra och använda som moodboards. Och naturligtvis kan du använda en favoritlista som en beställningslista och vidarebefordra den till en återförsäljare.

Hitta din stil

Om du inte vet vilken stil du har så kommer här några olika stilar som förhoppningsvis kan inspirera dig att hitta din egen personliga stil när du påbörjar din badrumsrenovering.

Hitta din stil

Litet badrum

Även om ditt badrum inte är så stort har du ändå gott om möjligheter att organisera utrymmet utan att behöva gå in och ut och kompromissa med dina önskemål och behov.

Litet badrum

Nytt badrum

Ju större renoveringen och de nödvändiga förändringarna är, desto mer skrämmande verkar uppgiften. Men vi hjälper dig gärna att planera ett nytt badrum och ger dig idéer, tips och tricks som hjälper dig att förverkliga din dröm.

Nytt badrum

BRETT SORTIMENT MED MÅNGA ALTERNATIV

Dansani är ett ledande namn inom badrumsdesign och vi förstår vikten av att skapa den perfekta badrumsmiljön för varje enskild kund. Vårt sortiment sträcker sig över flera produktlinjer, var och en med sin egen unika design och funktioner, och är skapat med en djup förståelse för dansk designtradition och en kompromisslös inställning till kvalitet.

En av de mest imponerande aspekterna av vår produktsortiment är den mångfald av alternativ vi erbjuder. Oavsett om du är ute efter en minimalistisk och modern stil eller en mer traditionell estetik, hittar du ett produktsortiment som passar din smak. Varje serie innehåller en mängd olika badrumsprodukter som kan kombineras på otaliga sätt för att skapa ett badrum som är unikt och personligt.

Priset är också en viktig faktor i vårt produkturval. Vi erbjuder produkter i olika prisklasser, vilket gör det möjligt för kunder med olika budgetar att hitta de produkter de vill ha. Oavsett om du vill ha lyxiga inslag i ditt badrum eller mer budgetmedvetna alternativ så finns det något för alla i vårt sortiment.

FOKUS PÅ HANTVERKSSKICKLIGHET

Vårt fokus på kvalitetshantverk är tydligt i varje produkt vi tillverkar. De material som används är av högsta standard och noggrann uppmärksamhet på detaljer säkerställer att varje föremål är hållbart och fungerar smidigt. Det betyder att när du väljer Dansani väljer du produkter som är byggda för att hålla och som kommer att förbli vackra och funktionella i många år.

Så oavsett vilken serie du väljer kan du vara säker på att våra produkter kommer att ge ditt badrum en unik stil och funktionalitet. Vår förmåga att kombinera det danska designarvet med modern innovation och hög kvalitet gör oss till en pålitlig leverantör när det gäller att skapa det perfekta personliga badrummet.

Så oavsett om du drömmer om ett badrum med tidlös elegans eller ett utrymme med modern minimalism, hittar du de nödvändiga elementen i våra mångsidiga produktserier. Med vårt engagemang för kvalitet och innovation kan du lita på att ditt badrum kommer att vara ett utrymme av skönhet och komfort under många år framöver.