Henter lokationer...

Hitta återförsäljare

Sök efter postnummer eller stad
{{ shop.name }}
{{ shop.address }}
{{ shop.postalcode }} {{ shop.city }}
{{ shop.phone }}

Kunne ikke finde nogle forhandlere i det valgte land

 

Nytt badrum? Utställningar, inspiration och inredning

Få bra sakkunnig rådgivning och inspiration för dina badrumsmöbler och inredningen av ditt stora eller lilla, moderna eller klassiska badrum – och få ditt eget, helt personliga badrum. Utställningar hos våra Dansani-återförsäljare kan besökas över hela landet och där möts du av passionerade experter som tryggt och säkert hjälper dig med planeringen av ditt nya badrum.

De hjälper dig gärna med uppmätning, beställning, leverans och montering av ditt badrum. Och hos flera av våra återförsäljare kan du även få en ritning av ditt drömbadrum utförd i deras badrum-utställning.
De har mångårig erfarenhet av badrumsbranschen och perfekta förutsättningar att hjälpa dig att ta reda på vilket badrum som uppfyller just dina behov, krav och inte minst förutsättningar.
Så även om det bara handlar om några få kvadratmeter, eller om du ska renovera ett jättebadrum, kan du alltså vara säker på att produkter från Dansani ger dig ett badrum som du kan ha glädje av i många år framåt.
Så hitta din närmaste återförsäljare här och åk dit och upplev alla spännande möjligheter de erbjuder för ditt badrum. Här kan du se allt, från tvättställsskåp med tvättställ, speglar, spegelskåp, hög- och sidoskåp till belysning och handdukstorkar.