Product added to basket

  • Dansani SE Logo

Om Dansani - Praktisk info

Jobb hos Dansani

Vakanser


Det finns för närvarande inga lediga jobb.

Hos oss spenderar du all din arbetstid i badrummet! 

Med utgångspunkt i den danska traditionen av design, kvalitet och funktion, tillverkar, marknadsför och säljer vi produkter för badrummet. Vi är stolta över att tillverka produkter av högsta kvalitet - varje gång.

Det är samma saker som vi betonar när vi arbetar hos Dansani och medverkar till att få Dansani att växa. Vi arbetar seriöst och professionellt samt lägger stor vikt vid hög kvalitet och att varje enskild sak i det dagliga arbetet bidrar till att göra skillnad.

För att nå våra ambitiösa mål, arbetar vi hos Dansani utifrån ett antal viktiga framgångsfaktorer. Mot den bakgrunden sätter varje enskild avdelning upp konkreta riktmärken som ska säkerställa att alla bidrar positivt till utvecklingen av Dansani.

Men vi vill att det ska göras på ett opretentiöst sätt. Och så tycker vi att det ska vara spännande, utmanande och intressant att arbeta hos Dansani. Dansani ska vara en bra arbetsplats - bättre än de flesta.

 

Arbetsmiljön har hög prioritet

På Dansani kan vi erbjuda en informell och kollegial arbetsplats med en bra arbetsmiljö och vi tror att det är viktigt att vi alla kan växa - både professionellt och personligt. Därför lägger vi också stor vikt vid utbildning och goda villkor för de anställda.

Tvärvetenskapligt samarbete är viktigt för oss, så att vi kan uppnå de uppsatta affärsmålen.

När du börjar hos Dansani, kommer du att erbjudas en introduktionskurs så att du får en bra start och lär känna Dansani och dina kollegor.

Vårt huvudkontor är beläget i Haderslev, och vi har dotterbolag i Norge, Sverige, Tyskland, Holland och England. Vi sysselsätter 200 personer med fokus på dansk design och kvalitet.

 

Ansökan om arbete

Vi ber dig att skicka din arbetsansökan elektroniskt till job@dansani.dk.
Dansani HR bekräftar mottagandet av din ansökan så snart vi har fått den.
Dansani HR behandlar kontinuerligt alla mottagna ansökningar – både de begärda och de spontana ansökningarna.

Du kan förvänta dig ett svar på din ansökan senast 4 veckor efter utgången av ansökningsfristen. Vid spontanansökningar inom 4 veckor efter mottagandet av din ansökan.

Dansani utvärderar ansökningarna och bjuder in relevanta kandidater till ett första samtal. 

 

Personuppgiftspolicy för anställda

Här hittar du all information om vår personuppgiftspolicy för anställda på Dansani.

 

Kontaktperson på HR-avdelningen

Om du har frågor som du vill ha besvarade i samband med lediga platser, jobbansökningar, spontana ansökningar eller något annat, är du välkommen att kontakta vår HR-avdelning:

HR kontakt: Senna Clausen, HR-koordinator - sec@dansani.dk

 

Create your personal space


Utforska vår värld där du hittar både inspiration och rätt produkter för ditt personliga badrum.

Läs mer om produkter här