Mido+

Amber Mini tvättställ

tvättstället Amber Mini med sin eleganta, tunna vackra profil har en stor bassäng trots sin storlek. Det passar perfekt i mindre badrum eftersom det bara har ett djup på 35 cm. Tvättstället är tillverkat av sanitetsporslin, som är ett starkt och hållbart material som är otroligt lätt att Hålla .

Valt
Vit blankt

532306003

Pris
2 910 kr

GTIN (EAN) 5713804143723
DB 2142824
Färg Vit blankt
Höjd 1,80 cm
Bredd 61 cm
Djup (längd) 36,50 cm
Volym 4,01 dm³
Material Porslin
Nettovikt 12 kg
Bruttovikt 13 kg
Måtttoleranse -5/+6, 1 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 1
Yta Porslin
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 18 cm
Förpackningsbredd 65 cm
Förpackningsdjup (längd) 40 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig