Calidris / Luna

Bottenventil med överfyllnadsskydd

Bottenventilen är en viktig komponent i alla avloppssystem. Den säkerställer att vatten rinner bort från tvättställets ho, samtidigt som den förhindrar att vatten kommer tillbaka ige. Med sin enkla men väsentliga design är bottenventilen avgörande för att upprätthålla ett välfungerande och hygieniskt badrum.Bottenventilen är en nyckelkomponent i alla avloppssystem.

Valt
Krom

4882143

Pris
410 kr

GTIN (EAN) 5708877045449
VVS nr. 781299244
DB 1528313
Färg Krom
Material Krom
Nettovikt 0,37 kg
Bruttovikt 0,41 kg
Förpackningshöjd 12 cm
Förpackningsbredd 8 cm
Förpackningsdjup (längd) 8 cm
Serie Calidris, Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig