• Hem / 
  • Lampor / 
  • Bubble lampa för spegel
Calidris / Luna / You

Bubble lampa för spegel

Unna dig den sofistikerade och funktionella Bubble-lampan från Dansani - det perfekta tillskottet till ditt badrum. Den eleganta runda lampan med svart sockel har designats med fokus på stil och mångsidig belysning för att passa moderna behov. Bubble-lampan är speciellt framtagen för att monteras på speglar vilket gör den till den perfekta lösningen för en uppgraderad badrumsdesign. Lampan kan justeras i alla riktningar så att du kan få exakt den belysning du vill ha över spegeln och handfatet i ditt badrum. Den runda formen skapar en visuell balans samtidigt som den tillför rummet en tidlös elegans.

Valt
Svart matt

190304470

Pris
1 260 kr

GTIN (EAN) 5713804603395
VVS nr. 790114111
DB 2388365
Färg Svart matt
Höjd 12 cm
Bredd 12 cm
Djup (längd) 12 cm
Volym 1,73 dm³
Nettovikt 0,26 kg
Bruttovikt 0,35 kg
Strömbrytar Exkl. strömbrytare
Typ 12V ljusstyrning
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 685 lm
Ljus specifikation 5, 5W LED
RA 95
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 15 cm
Förpackningsdjup (längd) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig