Calidris / Luna / You

Bubble pendellampa

Bubble-pendeln är en vacker rund lampa som tillför en tidlös elegans till ditt badrum. Lampan har en svart sockel som ger en modern touch och skapar en visuell kontrast. Det gör Bubble-pendellampan till ett iögonfallande inslag i rummet. Bubble-pendellampan är lätt att justera så att du kan rikta ljuset där du behöver det. Använd lampan tillsammans med flera Bubble-pendlar för mer än bara en ljuskälla, det skapar ett estetiskt tillskott som förvandlar ditt badrum och ger det en sofistikerad elegans. Denna lampa måste kopplas ihop med någon av våra speglar med ljusstyrning för att fungera, då det inte medföljer någon LED-drivrutin.

Valt
Svart matt

190304480

Pris
1 095 kr

GTIN (EAN) 5713804603418
VVS nr. 790114101
Färg Svart matt
Höjd 12 cm
Bredd 12 cm
Djup (längd) 12 cm
Volym 1,73 dm³
Nettovikt 0,48 kg
Bruttovikt 0,68 kg
Strömbrytar Exkl. strömbrytare
Typ 12V ljusstyrning
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 685 lm
Ljus specifikation 5, 5W LED
RA 95
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 15 cm
Förpackningsdjup (längd) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig