Mido+

Chic hylla

Denna smarta och enkla hylla i metall har utformats med både estetik och användbarhet i åtanke och är den perfekta lösningen för förvaring av dina dagliga badrumsartiklar. Hyllan är placerad halvvägs över badrumsspegeln och är perfekt för glasögon, parfym eller en flaska doftpinnar. Den minimalistiska estetiken gör det enkelt att integrera hyllan i alla inredningsstilar, från modern till mer klassisk badrumsdesign.

Valt
Svart

581210000

Pris
460 kr

GTIN (EAN) 5713804632623
VVS nr. 780986831
DB 2388368
Färg Svart
Höjd 0,20 cm
Bredd 35 cm
Djup (längd) 13 cm
Volym 0,09 dm³
Nettovikt 0,75 kg
Bruttovikt 0,80 kg
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 40 cm
Förpackningsdjup (längd) 15 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig