• Hem / 
  • Ovala / 
  • Corona spegel med belysning och ljusstyrning
Calidris / Luna / You

Corona spegel med belysning och ljusstyrning

Få mer än bara en spegel med ovala Corona spegeln med ljusstyrning. Denna ovala spegel erbjuder inte bara en vacker reflektion, utan också personlig belysning. Spegeln har en vacker bakgrundsbelysning och den integrerade ljusstyrningen gör att du kan justera ljusets intensitet efter behov. Skapa den perfekta atmosfären, oavsett om det är tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Upplev både funktionalitet och estetik med denna vackra spegel.

Valt
Spegel

95950

Pris
5 180 kr

GTIN (EAN) 5713804635167
VVS nr. 780986650
Färg Spegel
Höjd 105 cm
Bredd 50 cm
Djup (längd) 3 cm
Volym 15,75 dm³
Nettovikt 6 kg
Bruttovikt 7,30 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Belysningstyp Integrerad belysning
Typ 12V ljusstyrning
Energiklass D
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2 840 lm
Ljus specifikation 20W LED
RA 90
Förpackningshöjd 110 cm
Förpackningsbredd 56 cm
Förpackningsdjup (längd) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig