• Hem / 
  • Runda / 
  • Corona spegel med belysning och ljusstyrning
Calidris / Luna / You

Corona spegel med belysning och ljusstyrning

Corona är en elegant, rund spegel med vacker belysning bakom spegeln. Corona-spegeln finns här i en version med ljusstyrning, vilket innebär att du kan justera både styrkan och färgton i ditt badrum. Den vackra belysningen bakom Corona-spegeln justeras beroende på vilken inställning du väljer. Använd Corona-spegeln i ditt badrum eller ett annat ställe i ditt hem.

Valt
Spegel

95990

Pris
5 810 kr

GTIN (EAN) 5713804635198
VVS nr. 780986190
Färg Spegel
Höjd 90 cm
Bredd 90 cm
Djup (längd) 3 cm
Volym 24,30 dm³
Nettovikt 8,70 kg
Bruttovikt 10,70 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Belysningstyp Integrerad belysning
Typ 12V ljusstyrning
Energiklass D
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 2 908 lm
Ljus specifikation 20W LED
RA 90
Förpackningshöjd 96 cm
Förpackningsbredd 96 cm
Förpackningsdjup (längd) 8 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig