• Hem / 
  • Runda / 
  • Corona spegel med belysning
Calidris / Luna / Mido+ / You

Corona spegel med belysning

Corona är en vacker och elegant rund spegel, och den subtila bakgrundsbelysningen framhäver ditt badrum och skapar en mysig stämning. Du kan använda Corona-spegeln ovanför ett tvättställ eller som fristående på väggen. Den subtila och jämna belysningen bakom spegeln skapar ett behagligt sken som framhäver ansiktet utan att vara för starkt eller bländande. Corona-spegeln är enkel att installera, lätt att rengöra och tillverkad av kvalitetsmaterial som tål fukten i badrummet.

Valt
Spegel

94260

Pris
3 725 kr

GTIN (EAN) 5713804195463
VVS nr. 780986060
DB 2142718
Färg Spegel
Höjd 60 cm
Bredd 60 cm
Djup (längd) 3 cm
Volym 10,80 dm³
Nettovikt 4,30 kg
Bruttovikt 5,20 kg
Strömbrytar Exkl. strömbrytare
Belysningstyp Integrerad belysning
Typ 12V
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 3150K
Lumen 1 431 lm
Ljus specifikation 15W LED
RA 90
Förpackningshöjd 66 cm
Förpackningsbredd 66 cm
Förpackningsdjup (längd) 8 cm
Serie Calidris, Luna, Mido+, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig