Luna / You

Dolt överfyllnadsskydd till tvättställ utan breddavloppshål (med push-open ventil)

En dold bräddavloppssats är den smarta och eleganta lösningen för tvättställ utan bräddavloppshål. Med möjligheten att kapa den till exakt den längd som passar ditt tvättställ. Den dolda bräddavloppssatsen passar perfekt med modern inredning, eftersom den eliminerar synliga avloppskomponenter och ger tvättstället en strömlinjeformad och elegant estetik.

Valt
Ingen färg

4893643

Pris
950 kr

GTIN (EAN) 5711112270216
DB 1893902
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,45 kg
Bruttovikt 0,45 kg
Förpackningshöjd 38 cm
Förpackningsbredd 32 cm
Förpackningsdjup (längd) 10 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig