Match / XXL

Duschhylla, krom

Smart duschhylla i rostfritt stål för förvaring av schampo och tvål i duschen. Denna smarta duschhylla kan väggmonteras i hörnet av duschkaret utan behov av skruvar för en ren och elegant finish. Du kan också välja att foga in hyllan i ett befintligt duschkar. På så sätt kan du lägga till praktiskt förvaringsutrymme i duschen utan att behöva ändra det befintliga duschutrymmet. Med Dansanis fokus på kvalitet och hållbarhet är vår duschhylla naturligtvis tillverkad av robusta material som står emot vatten och korrosion, vilket garanterar att den kommer att hålla i många år.

Valt
Krom

2400600

Pris
845 kr

GTIN (EAN) 5708877080495
VVS nr. 774490117
DB 1443752
Färg Krom
Material Rostfritt stål
Nettovikt 0,27 kg
Bruttovikt 0,27 kg
Förpackningshöjd 30,60 cm
Förpackningsbredd 23 cm
Förpackningsdjup (längd) 2 cm
Serie Match, XXL

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig