Match

Duschskrapa i krom inkl. silikonkrok

Den här minimalistiska duschskrapan är ett elegant tillägg till ditt badrum. Den är tillverkad i krom med en elegant och enkel design. Skrapan är enkel att använda och tar enkelt bort vattendroppar och tvålrester från duschglaset och kakel. Den levereras med en smart silikonkrok som gör det enkelt att hänga den direkt på kanten av duschglaset. På så sätt finns den alltid nära till hands när du behöver den.

Valt
Krom

1600012

Pris
355 kr

GTIN (EAN) 5711112059989
VVS nr. 674149804
DB 1819854
Färg Krom
Nettovikt 0,23 kg
Bruttovikt 0,25 kg
Förpackningshöjd 27 cm
Förpackningsbredd 22,50 cm
Förpackningsdjup (längd) 3,70 cm
Serie Match

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig