Match / XXL

Duschskrapa i rostfritt stål

Dansanis ergonomiska duschskrapa är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Skrapan är tillverkad av slitstarkt rostfritt stål och har lång livslängd samt står emot korrosion och vattenspill. Den ergonomiska designen ger ett bekvämt grepp och gör rengöringen av duschväggarna till en barnlek. Med den här skrapan kan du enkelt ta bort vattendroppar och tvålrester så att duschutrymmet hålls skinande rent. Dansanis duschskrapa är ett viktigt tillägg till alla badrum för dem som letar efter en enkel och effektiv lösning för att upprätthålla en skinande duschkabin.

Valt
Krom

2400346

Pris
355 kr

GTIN (EAN) 5708877423476
VVS nr. 778418109
DB 1443738
Färg Krom
Material Rostfritt stål
Nettovikt 0,25 kg
Bruttovikt 0,25 kg
Förpackningshöjd 3 cm
Förpackningsbredd 27 cm
Förpackningsdjup (längd) 17 cm
Serie Match, XXL

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig