Calidris / Luna / You

Flexible hylla

Dansani Flexibel hylla är en vacker svart hylla med 2 glashyllor. Hyllan är - som namnet antyder - ganska flexibel. Du kan använda den hur du vill. Du kan använda båda glashyllorna samtidigt, eller bara en. Om du använder båda hyllorna får du en hylla med gott om förvaringsutrymme. Om du istället använder bara en glashylla kan du använda hyllan för att hänga en handduk eller vända på hyllan och använda den för att förvara make-up, krämer etc. utan att de faller omkull.

Valt
Svart

190304370

Pris
1 140 kr

GTIN (EAN) 5711112906405
DB 2076579
Färg Svart
Höjd 12 cm
Bredd 39,60 cm
Djup (längd) 12 cm
Volym 5,70 dm³
Antal hyllor 2
Nettovikt 0,86 kg
Bruttovikt 0,86 kg
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 40 cm
Förpackningsdjup (längd) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig