Calidris / Luna / You

Handy sminkspegel med belysning, på fot

Handy sminkspegeln är en rund spegel som står på en fot. Det betyder att du kan ha den vid sminkbordet, i sovrummet eller i badrummet - beroende på var du behöver den mest. Den runda spegeln har inbyggt LED-belysning och ljusstyrning, och den förstorar upp till 5x. Spegeln har också en USB-kontakt för laddning av det inbyggda batteriet. Det tar 3 timmar att ladda den helt, men i gengäld kan du använda den i 3-5 timmar per laddning.

Valt
Alu look

190304390

Pris
1 455 kr

GTIN (EAN) 5711112906603
DB 2322641
Färg Alu look
Höjd 30 cm
Bredd 14 cm
Djup (längd) 14 cm
Volym 5,88 dm³
Nettovikt 0,69 kg
Bruttovikt 0,89 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Kelvin 2100-6500K
Ljus specifikation 4W LED
Förpackningshöjd 35 cm
Förpackningsbredd 20 cm
Förpackningsdjup (längd) 20 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig