• Hem / 
  • Hyllor / 
  • Illumi hylla med belysning, eluttag, 2 x USB och handdukshängare
Calidris / Luna / You

Illumi hylla med belysning, eluttag, 2 x USB och handdukshängare

Illumi är en unik hylla som kännetecknas av sin svarta aluminiumkant och mörkt tonade glashyllor skapad för att komplettera den asymmetriska uppsättningen där Illumi sträcker sig bortom möblerna för att skapa ett iögonfallande designelement. Illumi-hyllan är inte bara ett visuellt statement utan har också praktiska funktioner som gör den idealisk för badrummet. De tonade glashyllorna kan tas bort så att du kan använda Illumi som handdukshängare och det finns belysning i hyllan som ger ett vackert ljus över ditt handfat och underskåp. Det finns även eluttag i hyllan så att du enkelt kan ladda din eltandborste eller använda din rakapparat direkt vid handfatet. Illumi-hyllan integrerar lyx och användarvänlighet i ditt badrum. Hyllan är mer än bara en förvaringslösning den är en noggrant utvald designupplevelse som kombinerar estetik med funktionalitet och skapar en badrumsmiljö som är både vacker och praktisk.

Valt
Svart matt

190304811

Pris
6 210 kr

GTIN (EAN) 5713804625168
Färg Svart matt
Höjd 8 cm
Bredd 140 cm
Djup (längd) 10 cm
Volym 11,20 dm³
Nettovikt 3,20 kg
Bruttovikt 4,80 kg
Strömbrytar Exkl. strömbrytare
Typ 12V ljusstyrning
Energiklass F
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 1 552 lm
Ljus specifikation 14W LED
RA 90
Förpackningshöjd 13 cm
Förpackningsbredd 145 cm
Förpackningsdjup (längd) 15 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig