Luna / You

Kantate tvättställ

Tvättstället Kantate är tillverkat av sanitetsporslin som kombinerar skönhet med hållbarhet. Den ovala bassängen och de raka linjerna skapar en visuell kontrast som drar till sig uppmärksamhet utan att dominera rummet. Den smarta designen ger också gott om utrymme runt bassängen, vilket ger extra funktionalitet. Kantate tvättställ är det perfekta valet för dem som letar efter ett enkelt och elegant tvättställ till badrummet som levererar både estetik och praktiska egenskaper.

Valt
Vit blankt

531906103

Pris
5 810 kr

GTIN (EAN) 5713804209610
Färg Vit blankt
Höjd 1,80 cm
Bredd 61 cm
Djup (längd) 45,50 cm
Volym 5,00 dm³
Material Porslin
Nettovikt 11,70 kg
Bruttovikt 13,70 kg
Måtttoleranse -5/+6, 1 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 0
Yta Porslin
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 16 cm
Förpackningsbredd 63 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig