Luna

Konsol för väggmontering av tvättställ

Med en konsol till din bänkskiva kan du ta ditt badrum till nya höjder. Med konsolen kan du använda din bänkskiva som ett förlängt bord som du ex. kan använda som sminkplats eller liknande. Konsolen passar perfekt till bänkskivorna och stödjer och avslutar hela bänkskivan på ett vackert och elegant sätt.Inte möjligt tillsammans med Minore tvättställ.

Valt
Krom

345904546

Pris
675 kr

GTIN (EAN) 5711112269302
DB 2147087
Färg Krom
Höjd 15 cm
Bredd 3 cm
Djup (längd) 42 cm
Volym 1,89 dm³
Nettovikt 1,29 kg
Bruttovikt 1,46 kg
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig