Calidris

Konsol i polerat rostfritt stål

Med en konsol till din badrumsmöbel från Dansani Calidris kan du ta ditt badrum till nya höjder. Den gör att du kan använda din bänkskiva som ett förlängt bord som du kan använda som sminkplats eller liknande. Konsolen passar perfekt med Dansani Calidris-träbänkskivorna och stöder och avslutar hela bänkskivan på ett vackert och elegant sätt.

Valt
Alu look

641020548

Pris
2 325 kr

GTIN (EAN) 5711112398088
Färg Alu look
Höjd 40 cm
Bredd 3 cm
Djup (längd) 51,20 cm
Volym 6,14 dm³
Nettovikt 2 kg
Bruttovikt 2,10 kg
Serie Calidris

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig