Luna / You

Larghetto dubbelt tvättställ

Tvättstället Larghetto är tillverkat av förstklassigt sanitetsporslin. Tvättstället har en slät yta som är lätt att rengöra och tål daglig användning. Tvättstället Larghetto betonar enkelhet och funktionalitet, vilket ger dig ett tvättställ för ditt badrum som kommer att hålla i många år. Med sin hållbara konstruktion och eleganta utseende är tvättstället Larghetto den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet.

Valt
Vit blankt

538512203

Pris
10 240 kr

GTIN (EAN) 5713804374394
VVS nr. 780990790
Färg Vit blankt
Höjd 5 cm
Bredd 122,70 cm
Djup (längd) 46,60 cm
Volym 28,59 dm³
Material Porslin
Nettovikt 26 kg
Bruttovikt 28 kg
Måtttoleranse -5/+12, 3 mm
Enkla/Dubbelt Dubbel
Blandarhål 2
Yta Porslin
Förpackningshöjd 20 cm
Förpackningsbredd 125 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig