Luna / Mido+

Lasyrolja till trälådor, vit

Den vitpigmenterade lasyrolja till lådinsatser är den perfekta lösningen för att underhålla och fräscha upp dina lådinsatser. Den unika lasyroljan är skräddarsydd för att vårda och skydda träets naturliga karaktär, samtidigt som den tillför en vacker vitpigmenterad färg. Oljan tränger djupt in i träfibrerna och ger näring och skydd mot daglig användning och slitage.

Valt
Ingen färg

0191050

Pris
185 kr

GTIN (EAN) 5708877520380
DB 1438813
Färg Ingen färg
Nettovikt 0,10 kg
Bruttovikt 0,13 kg
Förpackningshöjd 15 cm
Förpackningsbredd 5 cm
Förpackningsdjup (längd) 3 cm
Serie Luna, Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig