Mido+

LED belysning till lådan

Dansani Mido+ belysning till lådan ger ett fint och jämnt ljus i dina lådor, vilket ger dig en bra överblick över dina saker. Belysningen är batteridriven och kan enkelt laddas via den medföljande USB-kabeln. Den skapar stämning och ger dig en bra överblick över innehållet i dina lådor. Du kan eftermontera lådbelysningen om du inte beställde den tillsammans med ditt Dansani Mido+ tvättställsskåp.

Valt
Grå

190304350

Pris
290 kr

GTIN (EAN) 5711112906207
DB 2074826
Färg Grå
Nettovikt 0,07 kg
Bruttovikt 0,08 kg
Kelvin 4000K
Lumen 75 lm
Ljus specifikation 1W LED
Förpackningshöjd 5 cm
Förpackningsbredd 15 cm
Förpackningsdjup (längd) 5 cm
Serie Mido+

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig