• Hem / 
  • Fyrkantiga / 
  • Level spegel med belysning och ljusstyrning
Calidris / Luna / You

Level spegel med belysning och ljusstyrning

Level-spegeln är ett fantastiskt tillskott till alla badrum. Här får du en spegel med horisontella ljusfält upptill och nedtill på spegeln, vilket ger en jämn och behaglig belysning i hela rummet. Med ljusstyrningen i spegeln kan du enkelt justera ljusets intensitet och färg, vilket är perfekt för göromål som rakning och sminkning, men du kan också skapa en mjuk och dämpad stämning för avkoppling på kvällen. Level-spegeln finns i sex olika bredder, så att du kan hitta den perfekta storleken för ditt badrum. Oavsett om du har ett litet eller stort rum finns det en variant som passar till ditt badrum.

Valt
Spegel

94030

Pris
8 315 kr

GTIN (EAN) 5713804195357
VVS nr. 780916816
Färg Spegel
Höjd 80 cm
Bredd 160 cm
Djup (längd) 3,10 cm
Volym 39,68 dm³
Nettovikt 14,88 kg
Bruttovikt 17,04 kg
Strömbrytar Inkl. touch strömbrytare
Belysningstyp Integrerad belysning
Typ 12V ljusstyrning
Energiklass E
IP klass IP44
Kelvin 2100-6500K
Lumen 3 308 lm
Ljus specifikation 2 X 13, 5W LED
RA 90
Max Watt MAX 20W
Förpackningshöjd 90 cm
Förpackningsbredd 165 cm
Förpackningsdjup (längd) 11 cm
Serie Calidris, Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig