Luna

Metallhylla för spegelskåp

Uppgradera ditt badrum med vår metallhylla till spegelskåp. Denna vackra hylla ger dig extra förvaringsutrymme i ditt spegelskåp och gör att du kan skapa ordning och stil på samma gång. Metallhyllan är praktisk och tar inte upp mycket plats i spegelskåpet. Observera att metallhyllan ingår i de flesta av våra spegelskåp, men den kan beställas separat om du vill ha en extra.

Valt
Grå

545710047

Pris
145 kr

GTIN (EAN) 5713804024503
DB 2090893
Färg Grå
Höjd 11,10 cm
Bredd 20 cm
Djup (längd) 10 cm
Volym 2,22 dm³
Nettovikt 0,46 kg
Bruttovikt 0,46 kg
Yta Lackerat stål
Förpackningshöjd 12 cm
Förpackningsbredd 22 cm
Förpackningsdjup (längd) 12 cm
Serie Luna

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig