Luna / You

Mini Minore tvättställ utan blandarhål

Tvättstället Mini Minore från Dansani är en idealisk lösning för smala utrymmen. Med ett djup på 35 cm är det ett tvättställ som har både en modern estetik och smart funktionalitet. Mini Minore-tvättstället är tillverkat av komposit och kombinerar stil med hållbarhet. Mini Minore är ett smalt och minimalistiskt tvättställ som passar perfekt i alla badrum. Upptäck ett praktiskt och elegant tvättställ med Mini Minore från Dansani.

Valt
Vit matt

337206103

Pris
5 810 kr

GTIN (EAN) 5713804132017
Färg Vit matt
Höjd 1,50 cm
Bredd 60,20 cm
Djup (längd) 35,50 cm
Volym 3,21 dm³
Material Komposit
Nettovikt 6,10 kg
Bruttovikt 7,50 kg
Måtttoleranse -0/+3 mm
Enkla/Dubbelt Enkel
Blandarhål 0
Yta Solid surface
Bassäng placering Centrum
Förpackningshöjd 16 cm
Förpackningsbredd 65 cm
Förpackningsdjup (längd) 49 cm
Serie Luna, You

Dansk design

Dansk design handlar om att sätta människan i centrum - dansk design gör vardagen enklare och den är vacker och enkel att se på. För Dansani är detta vad vår design symboliserar. Det ska vara behagligt för ögat, det ska fungera utan ansträngning och det ska kännas som att komma hem.

HANTVERK

Hantverket i vår produktion i Danmark är under kontroll. De är skickliga människor med respekt för materialen och många års erfarenhet, och de gör det ordentligt, så att vi kan ge 10 års garanti på våra möbelserier.

HÅLLBARHET

På Dansani har vi alltid sorterat avfall och sparat värme, och när det gäller våra möbler ställer vi krav på oss själva och våra leverantörer. Träet ska vara spårbart och vi håller ett vakande öga på andelen återvunnet material och inte minst den energi som används i produktionen. Vi är ärliga med våra material och vi vill förmedla så mycket information som möjligt till dig som kund. 

HITTA EN FÖRSÄLJARE nära dig